Η ίαση παρέχει ς νοσηλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προσωπικής φροντίδας από πιστοποιημένους νοσηλευτές και βοηθούς υγείας σε άτομα στο σπίτι τους. Επίσης με ένα δίκτυο συνεργατών ιατρών η ίαση καθιστά εύκολη την επίσκεψη ιατρού κατ' οίκον για την κάλυψη των ειδικών αναγκών κάθε ασθενούς, επιτρέποντάς τους να παραμένουν στο σπίτι με ασφάλεια και άνεση και το πιο σημαντικό να είστε περιτριγυρισμένοι από οτιδήποτε έχει νόημα για εσάς.

Καθώς οι παραμονές στο νοσοκομείο γίνονται μικρότερες, πολλοί ασθενείς χρειάζονται συνέχιση της νοσηλευτικής και ιατρικής φροντίδας και μετά την επιστροφή τους στο σπίτι. Η ίαση με την υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι, παρέχει αυτές τις υπηρεσίες ανακουφίζοντας τους οικείους από το άγχος της μάθησης ή της εκτέλεσης πολύπλοκων διαδικασιών που μπορεί να είναι δύσκολες ή απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα, επίσης αποφεύγεται οποιοδήποτε τραυματισμός από λάθος κινήσεις των αγαπημένων τους.

Η υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας. Συχνά συστήνεται από γιατρό μετά την επιστροφή ενός ατόμου στο σπίτι από το νοσοκομείο. Ωστόσο, άλλοι μπορεί να το βρίσκουν χρήσιμο για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας υπάρχει, είτε είναι μικρό είτε είναι μεγάλο.
Παράδειγμα:
  • Άτομα με σύνθετες ιατρικές ανάγκες ή των οποίων η θεραπεία απαιτεί ειδικό ιατρικό εξοπλισμό ή προσεκτική παρακολούθηση.
  • Άτομα που επιστρέφουν στο σπίτι μετά από χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό και χρειάζονται νοσηλευτική φροντίδα ή επίβλεψη ή βοήθεια με την αυτο-φροντίδα.
  • Οικογενειακοί φροντιστές που ανησυχούν για τη γνωστική εξασθένηση των αγαπημένων προσώπων ή τις ανάγκες της συμπεριφορικής υγείας.
  • Ηλικιωμένοι με αναπηρία ή χρόνια ασθένεια, οι οποίοι μπορούν να ζήσουν ανεξάρτητοι με κάποια βοήθεια.
  • Άτομα με τελική ασθένεια.
  • Νέες μητέρες και τα βρέφη τους, που χρειάζονται βοήθεια για τη μετάβαση από το νοσοκομείο στο σπίτι τους, μια ειδικευμένη στη μητρική φροντίδα μετά τον τοκετό θα σας επισκεφτεί για κάθε φροντίδα.

Καλέστε μας στο 2310784782 ή στείλτε μας email στο info@iaishome.gr . Οι ειδικοί μας στα θέματα υγείας θα απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με το εύρος των διαθέσιμων υπηρεσιών.  Ρωτήστε για τις δωρεάν αξιολογήσεις μας!

Όχι, απολύτως καμία είδος συνδρομής δεν υπάρχει ,ούτε κρυφές χρεώσεις.

Το έμπειρο προσωπικό είναι σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, ώστε ένας νοσηλευτής να είναι στο σπίτι σας οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.

Οι υπηρεσίες της ίασης είναι διαθέσιμες για όλη την Θεσσαλονίκη, από άκρη σε άκρη, καθώς και με συνεννόησή στις γύρω περιοχές, που βρίσκονται κοντά στην πόλη.