Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί
24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο.

info@iasihome.gr

 

 

’Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και να απαντήσουμε’’

Οι ασθενείς και οι οικογένειες πολλές φορές έχουν συγκεκριμένες ανησυχίες, σκέψεις, ιατρικούς περιορισμούς και ανάγκες. Θα διαπιστώσετε ότι η Ίαση νοσηλευτικές υπηρεσίες είναι κοντά σας για να σας ακούσει και να αναπτύξει ένα σχέδιο φροντίδας που θα ανταποκριθεί και θα υπερβεί στις προσδοκίες σας για την κατ 'οίκον φροντίδα. Ειδικευμένοι νοσηλευτές μας και επαγγελματίες υγείας είναι διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο για να διασφαλίσουν ότι όλες οι νοσηλευτικές και προσωπικές σας ανάγκες αντιμετωπίζονται κατάλληλα.

 

 

Πού απευθυνόμαστε:

Σε κάθε ασθενή μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, που έχει ανάγκη νοσηλευτικής φροντίδας στο σπίτι. Άτομα που δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν vα μετακινηθούν από το χώρο τους. Άτομα με ειδικές ανάγκες. Σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα. Άτομα τρίτης ηλικίας. Σε επαγγελματίες που δεν έχουν χρόνο για εξετάσεις. Σε μετεγχειρητικούς ασθενείς.

 

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
!function(a){a.fn.fontResize=function(b){var c=0,d=this,e=function(a,b){var c=parseInt(a.css("font-size"),10),d=parseInt(a.css("line-height"),10);a.css("font-size",c+b+"px"),a.css("line-height",d+b+"px")};b.increaseBtn.on("click",function(b){b.preventDefault(),3!==c&&(d.each(function(b,c){e(a(c),2)}),c++)}),b.decreaseBtn.on("click",function(b){b.preventDefault(),0!==c&&(d.each(function(b,c){e(a(c),-2)}),c--)})}}(jQuery),$(function(){$("body,h1,h2,h3,h4,h5,h6,p,ul,ol,a,input").fontResize({increaseBtn:$("#incfont"),decreaseBtn:$("#decfont")})});