Υπηρεσίες

Αιμοληψίες

Χρησιμοποιείται αυστηρό σύστημα διαχείρισης κατά τη συλλογή, αποθήκευση & μεταφορά των δειγμάτων προς το μικροβιολογικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων παραδίδονται στο χώρο σας εφόσον ζητηθεί, ή μπορούν να αποσταλούν στον γιατρό σας ηλεκτρονικά.

Ενέσεις

Ενδοδερμικές, υποδόριες, ενδομυϊκές, με απόλυτη συνέπεια στο πρόγραμμα επισκέψεων.

Αλλαγές τραυμάτων

Οποιοδήποτε τραύμα χειρουργικών ή ορθοπεδικών περιστατικών αντιμετωπίζεται με εξατομικευμένη προσέγγιση και επιδεξιότητα από επαγγελματίες υγείας, ενώ εγγυόμαστε τη βέλτιστη θεραπεία του τραύματος.

Περιποίηση κατάκλισης

Καθημερινές επισκέψεις σε κλινήρεις ασθενείς με στόχο τη γρήγορη ανάρρωση. Ταυτόχρονα, παρέχεται ενημέρωση για όλα τα φαρμακευτικά και τεχνικά μέσα για την αποφυγή και την αντιμετώπιση βλάβης.

Καθαρισμός σώματος επί κλίνης

Χρησιμοποιείται ένα πρωτοποριακό σύστημα, με στόχο να παρέχεται εξαιρετική φροντίδα στον ασθενή, με γνώμονα τον σεβασμό στην προσωπικότητα και την ασφάλεια του στο χώρο του μπάνιου.

Τοποθέτηση και αφαίρεση φλεβοκαθετήρα

Κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την ενδοφλέβια χορήγηση υγρών, αντιβιώσεων και φαρμάκων στη σωστή συχνότητα και με ακρίβεια ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή θεραπευτική δράση και να αποφευχθούν επιπλοκές.

Τοποθέτηση και αφαίρεση ουροκαθετήρα

Με την καλύτερη προσέγγιση των ασθενών και αυστηρά ασηπτική διαδικασία.

Περιποίηση στομίας

Με ιδιαίτερη προσοχή, από τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση αναλαμβάνουμε την καθημερινή περιποίηση του περιστομικού δέρματος και την αλλαγή του σάκου.

Περιποίηση εγκαύματος

Υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας θα εφαρμοστούν στον πάσχοντα ανάλογα με τις ανάγκες του, με άμεσο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Χαμηλός και υψηλός υποκλυσμός

Επαγγελματίες υγείας φροντίζουν για την επαναφορά της εντερικής λειτουργίας σε φυσιολογικά πλαίσια και την αποκατάσταση των συμπτωμάτων της εντερικής δυσλειτουργίας.

Φροντίδα τραχειοστομίας

Νοσηλευτική φροντίδα τραχειοστομίας για τη διατήρηση καθαρού σωλήνα και ανοικτού αεραγωγού με αναρρόφηση των εκκρίσεων.

Περιτοναϊκές πλύσεις

Μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού με εμπειρία στην περιτοναϊκή κάθαρση αναλαμβάνει την καθημερινή ανάγκη περιτοναϊκών πλύσεων.

Μέτρηση ζωτικών σημείων

Μέτρηση βασικών λειτουργιών του σώματος όπως η θερμοκρασία του σώματος, οι σφυγμοί (παλμοί), ο ρυθμός αναπνοής, η αρτηριακή πίεση, ο κορεσμός οξυγόνου SpO2, οι οποίες είναι χρήσιμες για την ανίχνευση ή την παρακολούθηση ιατρικών προβλημάτων.

Μέτρηση σακχάρου και χορήγηση ινσουλίνης

Αναλαμβάνουμε τον τακτικό έλεγχο των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα και ενημερώνουμε για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου. Επίσης, αναλαμβάνουμε χορήγηση ινσουλίνης σε ινσουλινοεξαρτώμενα άτομα καθώς και εκπαίδευση για την ταχεία και εύκολη προσαρμογή στη νέα ρουτίνα.

Συνοδεία ασθενούς

Κατάλληλα εκπαιδευμένος νοσηλευτής, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον ασθενή για να διευκολύνει τη μετάβαση σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ή ιατρείο και να διασφαλίσει τη σωστή περίθαλψή του.

Χορήγηση φαρμάκων με χρήση νεφελοποιητή

Ο νεφελοποιητής είναι μια συσκευή η οποία διευκολύνει την χορήγηση των εισπνεόμενων φαρμάκων. Το φάρμακο φτάνει γρήγορα σε μορφή σταγονιδίων στα βρογχιόλια , βοηθώντας έτσι στην ύφεση των συμπτωμάτων.

Διαλείποντες καθετηριασμοί

Εφαρμόζοντας αυστηρά και μόνο τον αριθμό που ο ουρολόγος έχει προτείνει στον ασθενή βασιζόμενος στον ουροδυναμικό έλεγχο.

 
 

ΙΑΣΗ - ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας, καθιστά την υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι άνετη και ασφαλή. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιοτική φροντίδα που δίνουμε, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν την ανεξαρτησία, την αξιοπρέπεια και την ασφάλειά τους στα σπίτια τους.